Så långt vingarna bär (Nyckelväktarna, #2) Julia Sandström

ISBN: 9789163844195

Published:

Hardcover

479 pages


Description

Så långt vingarna bär (Nyckelväktarna, #2)  by  Julia Sandström

Så långt vingarna bär (Nyckelväktarna, #2) by Julia Sandström
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 479 pages | ISBN: 9789163844195 | 5.62 Mb

Vilken talang!, En ny författare är född, En flygande debut.När Julia Sandström debuterade med fantasyäventyret På ödets vingar (den första delen i serien Nyckelväktarna), hyllades hon av den svenska kritikerkåren. Så långt vingarna bär ärMoreVilken talang!, En ny författare är född, En flygande debut.När Julia Sandström debuterade med fantasyäventyret På ödets vingar (den första delen i serien Nyckelväktarna), hyllades hon av den svenska kritikerkåren.

Så långt vingarna bär är namnet på den spännande, efterlängtade uppföljaren.En port som aldrig får öppnas.En sammanslutning som vill släppa lös ondskan bakom porten.Nycklar till porten som skyddas av Nyckelväktare.Ett uppdrag: att varna Nyckelväktarna för den hotande faran.Kariten Shanzoc fortsätter tillsammans med Comil och Liva sitt uppdrag att finna den andra Nyckelväktaren. Till sin hjälp har de Manjir, en vän till ungdomarnas morfader Pah.

Rykten om att en karit har tillfångatagits når dem. Har denne någon ytterligare information som kan leda dem till Nyckelväktaren?I denna fängslande roman får fantasyälskaren verkligen sitt lystmäte.Man får en lätt ton av avundsgrönt, vilken talang! ... en ny serie för alla fantasy lovers att förlora sig i. Agneta Edwards, Helsingborgs DagbladHon går in i en tradition ...

och hon gör det bra ... En ny författare är född. Ying Toijer-Nilsson, Svenska DagbladetEnter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Så långt vingarna bär (Nyckelväktarna, #2)":


lespetitesfillesrebelles.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us