Kiitosvirret + ylistyslaulut: Kuvarunoja 2006-2007 Jyrki Heikkinen

ISBN:

Published: 2008

Hardcover

152 pages


Description

Kiitosvirret + ylistyslaulut: Kuvarunoja 2006-2007  by  Jyrki Heikkinen

Kiitosvirret + ylistyslaulut: Kuvarunoja 2006-2007 by Jyrki Heikkinen
2008 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 152 pages | ISBN: | 4.51 Mb

Kiitos ja ylistys, huuto ja meteli, lihapullat, kuolema ja ilon hetki. Arkipäiväinen ja taivaallinen sekoittuvat ja luovat uutta runoilija-sarjakuvataiteilijan hämmästyttävissä kuvarunoissa. Suorastaan hervoton, rönsyilevä piirros ja tekstiMoreKiitos ja ylistys, huuto ja meteli, lihapullat, kuolema ja ilon hetki. Arkipäiväinen ja taivaallinen sekoittuvat ja luovat uutta runoilija-sarjakuvataiteilijan hämmästyttävissä kuvarunoissa.

Suorastaan hervoton, rönsyilevä piirros ja teksti käsittelevät elämän suuria kysymyksiä ja saattavat ne uuteen valoon. Jyrki Heikkinen on antanut meille ihmeellisen lahjan!Lähtökohta löytyy arjen pienistä ja suurista sattumuksista, jotka saattavat paisua myyttisiin tai kohtuuttomiin mittasuhteisiin. Kuva ja sana törmäävät toisiinsa, saavat vauhtia toisistaan ja assosioivat yllättävillä tavoilla. Mukaan on tullut yhä enemmän ääniä ja tunnelmia, joita olen perinteisissä runoissani ujostellut- pateettisia älähdyksiä, houreista korinaa, romantiikan kaipuuta ja silkkaa pöhköyttä.Suomalaisen maalaissurrealismin edustajaksikin kutsuttu, Kuopiossa asuva Jyrki Heikkinen (s.

1958) tunnetaan paitsi tuotteliaana sarjakuvataiteilijana myös runoilijana. Kiitosvirret + ylistyslaulut on Heikkisen kolmas pitkä sarjakuvateos - tai viides runoteos.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kiitosvirret + ylistyslaulut: Kuvarunoja 2006-2007":


lespetitesfillesrebelles.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us